MeerDanVerzekeren - 2benefit

Stel je vraag!

  • Wat ziet 'mijn' nieuwsbrief er geweldig uit!!!!!

  • Een prachtige website. Het resultaat van samen ideeën uitwisselen!

  • Bedankt voor alles. Het is echt prima geregeld bij 2benefit!

  • Heerlijk om met iemand die zoveel passie in haar werk heeft, te mogen samenwerken!


Benut voortaan de belangrijkste online media

Met MeerDanVerzekeren stelt u zich niet alleen online voor aan nieuwe klanten, maar zet u uw website ook in voor krachtige communicatie naar bestaande klanten. Wij verzorgen actuele content die inmiddels heeft bewezen dat uw klanten deze waarderen. Met onze gebruiksvriendelijke software houdt u al uw klanten op de hoogte.

Uw klanten kiezen zelf de onderwerpen waarover zij informatie ontvangen en via welk kanaal: Twitter, facebook of e-mail.

Automatische aanpassing tablets en smartphones

Gemiddeld opent bijna 40% van de ontvangers een e-mail mobiel. Dus met een smartphone of een tablet. De kans is dus groot dat ook uw website regelmatig wordt bezocht met een mobiel apparaat.

Onze responsive websites herkennen het apparaat waar uw klant gebruik van maakt en past de vormgeving automatisch aan. Dat geldt overigens niet alleen voor onze sites, maar ook voor de e-mails die u via de e-mailmanager verstuurt.

Slimme functies voor mobiele apparaten

Als klanten uw site met een mobiel apparaat openen zijn ze vaak op zoek naar snelle informatie. Uw adres of telefoonnummer bijvoorbeeld. Ook daarin onderscheiden de responsive sites van MeerDanVerzekeren zich.

Door het telefoonummer of e-mailadres aan te raken kan uw klant direct uw kantoor bellen of mailen. Ook kan uw klant direct de route naar uw kantoor uitstippelen door onze integratie met Google Maps.

Doelgroep gerelateerde berichten

U herkent het wel. U bent zzp-er en krijgt een ingewikkeld bericht over een eigen beheer constructie voor dga's. Of u bent net getrouwd en u krijgt een bericht over advies met betrekking tot verevening van pensioen. Tja.. Het kan anders!

MeerDanVerzekeren is uitgerust met de geavanceerde e-mailmanager. Via "voorkeuren" kan uw klant zelf zijn profiel aanpassen. Hierdoor ontvangt hij of zij alleen nog maar relevante informatie. Het resultaat? Een tevreden klant!

Zelf nieuws(brieven) versturen

Uw kantoor is een dag gesloten in verband met een jubileum of u wilt een belangrijk bericht zo snel mogelijk naar al uw klanten versturen? Kinderspel met onze e-mailmanager. U stelt een bericht op alsof u een document in Word aanmaakt. Klikt op verzenden en klaar is kees. U kunt zelfs doelgroepen samenstellen!

Berichten die op uw website zijn geplaatst (door ons of door uzelf) kunt u met 1 druk op de knop selecteren en in een nieuwsbrief opnemen.

Integratie website, facebook, Twitter en e-mail

Berichten op de website kunt u met een druk op de knop publiceren op Twitter, Facebook en LinkedIn. Twitter en Facebook verzorgen wij meestal voor u. Over gemak gesproken..


Voorbeelden