ZakenGaanDoor - 2benefit

Stel je vraag!

Lever op eenvoudige wijze professioneel en onderscheidend advies aan bedrijven en borg uw zorgplicht met de meest veelzijdige risicomanagementsoftware.


Onderscheidend advies aan bedrijven

Met ZakenGaanDoor levert u onderscheidend advies. Een overzichtelijk en rijk geïllustreerd rapport stelt u in staat om uw bevindingen zeer professioneel te presenteren. Via de Online Klantportal kan uw klant 24x7 alle adviezen uitgebreid nalezen. Uiteraard in uw eigen huisstijl. Uw klant weet precies welke risico's een bedreiging kunnen vormen voor het realiseren van de doelstellingen van de onderneming en ontvangt voorstellen voor effectieve beheersmaatregelen. U beperkt zich daarbij niet alleen tot verzekeringsoplossingen. Ook preventie- en andere beheersmaatregelen komen aan bod.

ZakenGaanDoor helpt u met uw advies


Het antwoord op een vraag kan aanleiding geven om een (preventie)maatregel of advies over een risico op te nemen in uw overzicht. ZakenGaanDoor helpt u met steeds meer tips en adviezen. Met een druk op de knop voegt u adviezen, tips of suggesties voor maatregelen toe aan uw overzicht.

Uitgebreide, wijzigbare adviesteksten staan tot uw beschikking en kunnen u vele uren werk besparen.


Externe informatie als kennisbron

ZakenGaanDoor bevat veel (externe) informatie die u helpt om uw advies kracht bij te zetten. Verzuimgegevens van uw relatie kunt u bijvoorbeeld vergelijken met het gemiddelde van de branche.

Communiceer met uw klant via de Online Klantportal


Uw relaties beschikken over de OnlineKlantportal. U nodigt hen met 1 druk op de knop uit via kant- en klare emailsjablonen.

Via de OnliineKlantportal kunt u taken of notities uitwisselen, documenten opvragen en inzage geven in de risicoanalyse en risicobehandeling.


Risico's beoordelen

In 1 oogopslag zien wat een risico betekent voor een bedrijf. Dat is waar het om gaat. In ZakenGaanDoor gebruiken we de risicomatrix (hiernaast) om het risiconiveau van een risico vast te leggen. Het resultaat is een duidelijk overzicht waarbij voor elke ondernemer meteen duidelijk is welke risico's een bedreiging kunnen vormen voor het behalen van de doelstellingen van de onderneming.

Toegankelijk vanaf computer, laptop, en tablet


ZakenGaanDoor is een cloud based applicatie. U heeft dus alleen een internetverbinding nodig om gebruik te maken van het programma.

ZakenGaanDoor is geoptimaliseerd voor tablets. Met uw Ipad kunt u alle gegevens van uw zakelijke relaties bekijken en wijzigen.